13 Sep

Startzondag – IJsbreken met de buurt

ijskarHet nieuwe kerkwerkseizoen starten wij op zondag 13 september. We sluiten aan bij het thema van de landelijke kerk – ‘Goede Buur’ – dat ons natuurlijk op het lijf geschreven is. Tegelijkertijd beginnen we met ons eigen jaarthema ‘dankbaarheid’.

In het programma van de Startzondag komen beide thema’s samen. We sturen op grote schaal (zelfgemaakte) ‘bedankkaartjes’ naar personen en instellingen die we in het bijzonder waarderen. Dat kunnen onze eigen buren zijn, of een woningcorporatie of misschien wel prinses Beatrix … of … Daarnaast hopen we rond de ijscokar onze buurtgenoten weer tegen te komen.

Het programma is:
10.00 uur – eredienst
vanaf 11.00 uur – buiten koffie drinken en kaarten schrijven
vanaf 12.30 uur – lunchen en ijs eten/uitdelen